Mikró-honlap ismertető

Elrendezés

A mai technikai elvárásoknak megfelelően készítettünk egy olyan sablont, amely dinamikusan alakítja méretét attól függően, hogy milyen képernyőn nézik. Ezáltál mindegy, hogy számítógépről, tabletről vagy mobilról tekintik meg, a mikró-honlap mindig megfelelően fog kinézni. Az alábbi képre kattintva megnézhetsz egy példát (a rajta szereplő adatok a képzelet szüleményei, a ház nem eladó, kérlek ne próbáld az elérhetőségeket használni):

Választható színvilág

Jelenleg a következő színekből tudsz választani:

Pezsgő Középkék
Világos szürke Sötétkék
Homok Nap sárga
Articsóka Mangó
Zsálya Pink
Zöld Piros
Smaragd Burgundi
Világos kék Lila

Választható webcím

A szolgáltatásunk részeként megválasztható, hogy a nezzunkkorbe.hu webcím alatt milyen névvel jelenjen meg a bejárás és/vagy a mikró-honlap. A https://valasztottnev.nezzunkkorbe.hu/ formát követő nevek könnyebben kommunikálhatók és megjegyezhetők. A fenti mikró-honlap címe például https://patyicsoda.nezzunkkorbe.hu/ lenne.

QR-kód

Szintén a szolgáltatásunk része, hogy a választott webcímnek készítünk egy QR-kódot. Ez a kép kinyomtatható, beilleszthető egy hirdetés képére vagy feltölthető különféle közösségi média oldalakra, majd mobiltelefonnal beszkennelve a webcím beírása nélkül megnyithatóvá válik a mikró-honlap.

A fenti cím QR-kódja így néz ki:

A QR-kódról még többet olvashatsz a Wikipédián, magyarul és angolul.